28e Melderslose KennedyMars 2017, 18-19  augustus 2017.

In het 3e weekend van augustus zijn in Melderslo traditioneel de Kennedymarsfeesten gepland.

Vlooienmarkt (vrijdagavond)

Op de vrijdagavond zal er in de feesttent weer een grote vlooienmarkt plaatsvinden. De aanvang is om 18.30u.

Na de markt is er tijd voor een Open Podium en een spectaculaire goederen en dienstenveiling.

Je hebt thuis al lang geoefend. Op je kamer of met vrienden of vriendinnen in de garage. Eigenlijk zoek je een kans om voor een groter publiek op te treden. Nou dat kan want vrijdag is er een Open Podium!!
Dus, bespeel je een instrument, alleen of in een groep, heb je zang-, dans- of een ander talent? Meld je dan bij:
Wim Heldens tel.: 077 – 398 49 46
Nard Seuren tel.: 077 – 850 23 29 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afgewissel met de optredens van het open podium krijgt u de gelegenheid om te bieden op de diverse spectaculeire goederen en diensten die er aangeboden worden.

Wandel en fietstochten (zaterdag)

Fietstochten
Op zaterdag vinden de fietstochten plaats. Men kan kiezen voor een afstand van 40 of 70 km. De tochten gaan door een schitterende bosrijke omgeving, afwisselend met diverse dorpskernen in de nabijheid van Melderslo.
De starttijd voor de 70km is vanaf 9 uur tot 12 uur, en voor de 40 km kunt u starten vanaf 9 uur tot 14 uur. Dit vanaf de de feesttent in Melderslo.

Wandeltochten
Net als vorig jaar zal de Kennedymars dit jaar op zaterdag ochtend starten.
Om u nog meer te laten genieten van de omgeving zal de Kennedymars ook dit jaar vooral overdag gelopen worden.
De start is om 5.00 uur.

Overnachten: Voor wandelaars die met het openbaar vervoer willen komen is er de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag te overnachten, en dit kunt u bij inschrijving opgeven. U dient zelf zorg te dragen voor een slaapzak/luchtbed. De kosten incl. het ontbijt bedragen  € 5,00.

De KennedyMars (80 km): Op zaterdagochtend om 5.00u vindt weer de tocht der tochten plaats: de Kennedymars (80 km).Dit is een wandeltocht over een afstand van 80 km die binnen 20 uur afgelegd moet zijn. Dus voor zondagnacht 1.00 uur moet u de finish weer gepasseerd zijn.

 

Halve KennedyMars (40 km): Zaterdag ochtend tussen 09.00u en 10.00u kan men starten voor de halve Kennedymars (40km).

 

Wandeltocht 25km. Van 10.00u tot 11.00u kunt u starten voor een mars van 25km. Deze 2 tochten zijn een ideale opstap naar de hele Kennedymars. De wandelaars/sters moeten voor 24.00u de finish gepasseerd zijn.


Minimars (10 km):
Zaterdagochtend om 12.00u gaat de zogenaamde Minimars van start, dit is speciaal bedoeld voor de ongeoefende wandelaars/sters en ook voor de jeugdigen. 

 

In samenwerking met "Iedereen Kan Sporten" biedt de Melderslose Kennedymars ook X-loop wandelaars de mogelijkheid om aan de 10km mars deel te nemen. Dit is speciaal voor wandelaars met extra begeleiding. De X-loop wandelaars kunnen zich melden in de speciaal ingerichte en herkenbare tent. Het is een wandeltocht over een afstand van 10 km door Melderslo, de finish moet voor 20.00u gepasseerd zijn.

 

De medische verzorging is wederom in de vertrouwde handen van het Rode Kruis. Daarnaast is er een ervaren team van masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, afdeling Limburg aanwezig op de diverse posten. 

voor start 10km

 

Verzorging. Op de diverse controleposten kunt u gebruik maken van de warme en koude dranken. Gewoon water kan natuurlijk ook. Behalve drank zijn er voor u op diverse posten groente fruit en broodjes beschikbaar. Ook voor uw bagage wordt gezorgd. U kunt vooraf zelf kiezen naar welke van de 3 bagageposten uw bagage gebracht moet worden. 

 

Pendeldienst. Op vrijdagavond is er van 20.00 tot 23.00 uur een pendeldienst die u op kan halen van station Venray of Horst Sevenum.Wij verzoeken u om dit bij inschrijving aan te geven en de verwachte aankomsttijd op te geven zodat we daar met de inzet van de bussen rekening mee kunnen houden. Op zaterdagavond brengen we u desgewenst ook weer terug naar het station.Kijk op www.9292.nl voor de actuele reistijden. 

 

finishGezellige sfeer rondom de Kennedymars.Tijdens de Kennedymarsfeesten zullen dit jaar weer joekskapellen uit de regio hun muzikale bijdrage leveren en zal er 's avonds een band afgewisseld met een DJ de muzikale omlijsting verzorgen.

Een gezellige sfeer is hierdoor gegarandeerd. Om de inwendige mens te versterken en de dorst te lessen, zijn er op het feestterrein diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig voor deelnemers en publiek.Voor de jeugd is er een springkussen.

 

Gezien de jarenlange grote belangstelling voor de Kennedymarsfeesten, ziet de organisatie van de Melderslose Kennedymars met vertrouwen toe op een grote opkomst.  

Copyright © 2016. by JKLE FH.